Elämme aikakautta, jossa kaikki on jo melkein keksitty. Ympäristömme ampuu 24/7 massiivisen määrän tietoa meitä kohti. Silti suurin osa tiedosta jää huomaamatta. Kuinka erotut joukosta silloin? Vastauksena on luovuus. 


Brändäys-kurssillamme perehdymme luovaan ajatteluun ja sen integroimiseen osaksi brändäystä. Käytämme esimerkkeinä suuria kansainvälisiä yrityksiä sekä rakennamme tai kohennamme kanssasi henkilökohtaisesti yrityksesi brändiä. Opit rikkomaan rajoja älykkäästi, ja takaamme, että kurssin loputtua brändisi mielikuva-arvo on korkeampi kuin aloittaessasi tai saat rahasi takaisin!

 

Katso esittelyvideo

Mielikuva-arvo = ostoimpulssi

25%

Brändäyksen päätarkoitus on saada kohderyhmäsi ostamaan sinulta enemmän palveluita tai tuotteita korkeammilla hinnoilla.

Brändillä yritys pystyy luomaan mielikuvia tuotteistaan tai palveluistaan asiakasryhmille, jotka asettavat niille ostoarvon. Jos ostoarvosi on korkea, asiakkaiden ostoimpulssi nousee samalla. Sanotaan näin. Saat 1000 euron lahjakortin. Kummassa kaupassa käyttäisit sen mieluummin?

Katso kuva

Brändi ei ole yksinään logo tai yrityksen visuaalinen ilme vaan kokonaisuus, joka koostuu eri elementeistä. Mutta enemmän kuin mitään muuta se on lupaus, jonka annat asiakkaillesi.

Tuotteiden tai palveluiden edessä asiakas pui valintaa. Asiakkaan valintaan ja oletuksiin vaikuttaa tuotteen tai palvelun antama mielikuva-arvo (Nike).  Se, vastaako brändin lupaus asiakkaan odotukseen, vaikuttaa brändin luotettavuuteen. Luotettava brändi on elintärkeä yrityksen menestymiselle.

Brändi on lupaus

50%

Joukosta

erottautuminen

75%

Kaikki yritykset haluavat erottua joukosta, eikö? Mutta kuinka erotut joukosta, jos kilpailijoita on liikaa?

Muutokset tapahtuvat mukavuusalueen ulkopuolella. Muutokset ovat myös osa erilaisuutta ja erottautumista. Millainen pukeutuminen kiinnittää huomiosi kadulla? Onko se mukavuusalueesi sisäpuolella? Nykypäivänä puhutaan luovasta ajattelusta yritysmaailmassa, sillä joukosta erottautuminen vaatii luovuutta.

Brändäystä helposti -kurssilla opetellaan luovan brändäyksen perusteita innostavalla ja visuaalisella tavalla sekä ennen kaikkea yksinkertaisesti. Kurssilta saat työkaluja luovaan ajatteluun brändäyksessä, mikä on kriittistä innovoimisessa ja erottautumisessa.

Osa kurssin vierailevista opettajista on kansainvälisiä, joten opetuskielenä käytetään sekä suomen että englannin kieltä.  Kurssista järjestetään kaksi erilaista toteutusta: Live-workshop ja verkkokurssi. Alempana voit tutustua tarkemmin kurssitoteutusten sisältöihin. Tule kurssille, jos olet valmis astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle!

Luovan näköinen brändi

100%

Lataa esitteemme

 

Lataa

Yhteydenotto


Haluatko tietää lisää kurssistamme?

kurssit (at) helsinkibranding.com


Kurssimme soveltuvat kaikille, jotka haluavat oppia luovaa ajattelua brändäyksessä sekä kohentaa tai rakentaa brändi-imagoaan. 2 päivän koko päivänen kurssi 1500 eur + ALV. Uudet kurssit alkavat joka toinen kuukausi.